Csodálatos napokat töltöttünk el Tamáséknál, a házból a panoráma valami egészen elképesztő, néha a strandra sem volt kedvünk elmenni, annyira belemerültünk a kilátásba. Én a horgászat szerelmese vagyok, szuper stégeket találtam a partfal alatt, a halakat pedig este már a vendéglátónk által adott grillen sütöttem meg a családnak.

Péter, Veszprém

I know Tamas for a long time, so i was excited to visit him at his home. It was better, as he described it. Fantastic home near the protestant church and the Sipos-forrest. I can definitely recommend it to anyone!

Emanuel, Utrecht

Nagyon nem volt szerencsénk az időjárással, az ott töltött egy hétben egy strandolásra alkalmas nap sem volt. Azt hittük, hogy ezzel vége a nyaralásunknak, de a ház és a város által nyújtott programok bőven kielégítették a vágyainkat. Jövőre jazz koncertek is lesznek a városban, szóval mi biztosan visszamegyünk.

Attila, Budapest

Csodálatos ház és elbűvülő család! Köszönom Bea és Tamás, hogy ilyen jó házigazdák voltatok, biztosan találkozunk még az életben!

Róbert, Üllő

Nekünk kicsik voltak a panorámás apartmanok, így a “funky”-ra keresztelt négy személyes szállást foglaltuk el, de nem bántuk meg. Még a kerti játszótérből is gyönyörű a kilátás, a gyerekek imádták a mászókat, a csúszdát, a hintát és a trambulint, mi pedig a hűsölést a tölgyfák árnyékában. A Panoráma strand pedig szerintem az egész Balatonon az egyik legjobb a családoknak.

Tímea, Budapest

Megszállott utazó vagyok, mindenem a tenger és a Balaton. Sok szép szálláson jártam már, de ilyen hangulatosat ritkán tudok foglalni. A házilag készített reggelikért hálásak vagyunk! Sok sikert a későbbiekben is!

Viktória, Szeged