Fedezze fel a Hilltop Apartmanokat

Azért csináljuk, hogy Ön kényelmesen pihenhessen!
Tudjon meg többet

Apartmanjaink

Hogy Ön igazán otthon érezhesse magát

Szobáink átlagos nagysága messze a legnagyobb a környékbeli kiadó szállások közül. Mindezt azért tesszük, hogy a lehető legkényelmesebben elférhessen, pont mint otthon. Mindegyiük franciaággyal felszerelt, melyhez kényelmes és bőséges tárolószekrények tartoznak. Természetesen arról sem feledkeztünk meg, hogy kényelmesen leülhessen reggelizni, mindenhol kényelmes fotel vagy étkezőasztal és terasz áll rendelkezésre.
Minden apartman konyhával, főzőlappal, mikrohullámú sütővel és egy kisméretű hűtővel várja az Ön érkezését!

Apartmanok listája

Éttermek

Mert nem mindegy, hogy hol és mit eszünk

Mi imádunk enni és hiszünk a hasunknak. Tudjuk, hogy a friss ételek mennyivel boldogabbá tehetnek minden napot és mi sem szeretünk átlagos vagy csak éppen megfelelő minőségű ételt enni. Szolgáljon hát hasznukra a mi kis válogatásunk, melyben a legjobb környékbeli helyeket mutatjuk be.

Kiváncsi vagyok!

Programok

Itt sohasem fog unatkozni

A környék alapos ismerete által személyre szabunk Önnek tetsző ajánlatokat, legyen szó túrázásról, kerékpározásról vagy akár balatoni hajózásról. Minden csak az igényein múlik.
Ezen túl a városunk is felkészült az Ön szórakoztatására, hiszen egész évben (és még inkább nyáron) rengeteg koncert, kulturális esemény és sport program várja az érdeklődőket.

Helyi programok

Ready to publish your first post? Get started here.

Promócionális ajánlatunk

Romantikus hétvégék februárban. Akár 50% kedvezménnyel.
Foglaljon most!

Vendégkönyv

Nézze meg, hogy mit gondolnak rólunk a vendégeink
Elolvasom a véleményeket

Elhelyezkedés

A déli-part gyöngyszeme

A festői szépségű Fonyód Szinyei Merse Pál kedvenc helye volt a kikapcsolódásra és alkotásra. Mindez nem véletlen. Ma is rengeteg ember érkezik, hogy megcsodálja a dombokról való fantasztikus kilátást és élvezze a 12 strand valamelyikét. A naponta 2-5 alkalommal Badacsonyba közlekedő hajójárat pedig minden borbarát szívét megdobogtatja.

Megtekintés térképen
Error type: Instagram has returned invalid data.Please double check that the username you are using exists. Or contact us if you are still having troubles.

Képek

A legújabbak az instán
Kövess minket!